HT exchange mail usluga - Cloud Exchange Mail

HT usluga Cloud Exchange Mail na jednostavan način pruža pouzdano i kvalitetno e-mail rješenje uz vrlo povoljnu cijenu. Korištenje i administracija usluge su vrlo jednostavni i ne zahtijevaju nikakva tehnička znanja.


 

Ključne prednosti HT Cloud Exchange Mail usluge:

 

Veliki e-mail pretinci
Email pretinci veličine od 1 do 10 GB, ovisno o paketu, zaprimit će sve vaše mail-ove. Ako vam zatreba i više, jednostavno možete aktivirati dodatnu opciju arhive s kojom možete pohraniti i do 20 GB mail-ova.
Više od e-mail sustava
Osim profesionalnog email rješenja, dobivate i besplatnu domenu s mogućnošću vlastite domene. Dobivate i upravljanje kontaktima, kalendarom i zadacima koje možete podijeliti s vašim suradnicima. Svim postavkama se jednostavno upravlja preko web portala usluge.
Predvidljivi i niski troškovi
Nema ugovorne obveze, plaćate koliko koristite prema broju kreiranih email računa, nad kojim imate apsolutnu kontrolu. Nemate početnih ulaganja u IT infrastrukturu, nemate troškove održavanje servera. Plaćate transparentnu mjesečnu naknadu.
Podrška i migracija
Tehnička podrška dostupna vam je 24h dnevno na posebnom telefonskom broju, namijenjenom isključivo korisnicima ICT usluga Hrvatskog Telekoma. Uz pomoć naše tehničke podrške cjelokupna migracija na Cloud Exchange Mail može se obaviti u nekoliko sati.
Dostupnost e-mail-u prema potrebi
Vaši mail-ovi nalaze se na sigurnom serveru te im možete pristupiti bilo kada, bilo gdje i s bilo kojeg uređaja: stolnog ili prijenosnog računala, tableta i mobitela (iOS, Android, BlackBerry i Windows Phone uređaji).
Sigurnost
Vaše e-mail poruke nalaze se na sigurnim serverima HT-a smještenim u Hrvatskoj koji imaju dnevnu sigurnosnu pohranu. U svaki paket usluge uključena je antivirusna i antispam zaštita.

 

 

HT usluga je namijenjena svim poslovnim korisnicima koji:

 

  • Trebaju brz, pouzdan i profesionalan pristup emailu sa stolnih i prijenosnih računala, tableta i mobitela
  • Žele optimizirati svoje poslovanje i izbjeći kapitalna ulaganja
  • Žele kontrolu i upravljanje nad brojem email računa te otvaranjem i zatvaranjem računa - time sami određujete potrošnju, odnosno iznos koji plaćate na kraju mjeseca
  • Žele smanjiti troškove održavanja serverske infrastrukture - svu brigu oko upravljanja serverima i aplikacijom prepustite nama (sve nadogradnje i buduće izmjene uključene u cijenu)
  • Imaju obvezu držanja podataka na serverima u Hrvatskoj, ili žele to iz sigurnosnih razloga i brže komunikacije sa serverom
  • Koriste stari Microsoft Exchange

 

 

Upit za ponudu i HT zahtjev možete poslati na: prodaja@ad-rem.hr ili nas kontaktirati na tel. 031-581-383 i 031-581-384.


Objavi na Facebook!      
T Partner Microsoft McAfee Bios - poduzetnički inkubator 3CX - Luceed Netgear TeleEye