Centar za informatičko obrazovanje

Tvrtka AD Rem je suosnivač Centra za informatičko obrazovanju u Osijeku (CIO). CIO treba započeti sa radom početkom proljeća 2010. god. Cilj CIO je ponuditi poslovnim i privatnim korisnicima seriju usmjerenih ICT tečajeva/seminara/radionica. ICT tečajevi/seminar/radionice su modularni, sadržajno usmjereni i prilagođeni određenim skupinama korisnika, te vremenski i financijski nezahtjevni.


Tvrtka AD Rem je suosnivač Centra za informatičko obrazovanju u Osijeku (CIO).

CIO treba započeti sa radom početkom proljeća 2010. god. Cilj CIO je ponuditi poslovnim i privatnim korisnicima seriju usmjerenih ICT tečajeva/seminara/radionica.

ICT tečajevi/seminar/radionice su modularni, sadržajno usmjereni i prilagođeni određenim skupinama korisnika, te vremenski i financijski nezahtjevni.

Rad na računalnima je poželjan, no postoje seminari i radionice koje se pripremaju i nude bez potrebe rada za računalom.Interakcija i dvosmjerna komunikacija, poticanje diskusija i brainstorming su neke od sastavnih metoda učenja.

Suradnja dogovorena/planirana sa Centrom za poduzetništvo Osijek, Poduzetničkim inkubatorom BIOS d.o.o., Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek, Pučkim otvorenim učilištem OBRIS Požega i dr.

 

Neki od tečajeva/seminara/radionica koji su dosad uspješno održani:

 

  • Internet bez straha
  • ICT i recesija – kako ulagati i štedjeti
  • Web stranica – stvarna potreba ili tehnološki hir

 

Neki od tečajeva/seminara/radionica koji su planirani:

 

  • E-poduzetnik - poslovanje u petoj brzini
  • VoIP - revolucija komunikacije po diskontnoj cijeni

 

Web stranica Centra: www.cite.hr


Objavi na Facebook!      
T Partner Microsoft McAfee Bios - poduzetnički inkubator 3CX - Luceed Netgear TeleEye