Aktivna mrežna oprema

AD Rem za potencijalne i postojeće poslovne klijente radi preporuku za nabavu potrebne/željene mrežne programske opreme (aplikativni vatrozidi, aplikacije za kontrolu mreže i dr.) i mrežnog sklopovlja (preklopnici, usmjerivači, vatrozidi i dr.).

 

Želja je zaokružiti ponudu vlastitih usluga te omogućiti potpun princip usluga i proizvoda "ključ u ruke", kao i osigurati klijentima pristup kvalitetnoj opremi renomiranih proizvođača po povoljnim cijenama.
 
AD Rem izrađuje prijedlog adekvatne opreme vodeći se pravilima struke te prateći najnovije standarde i trendove u struci. 
 
Izrada ponuda, komunikacija sa dobavljačima, dostava na adresu, kao i implementacija, administracija i održavanje opreme dio su stalne ponude.
 
AD Rem u ponudi proizvoda drži izdvojeni dio vlastite ponude, no klijenti mogu zatražiti željenu opremu po vlastitom nahođenju, kao i zatražiti djelatnike tvrtke AD Rem prijedlog.
 
U planu za 2011. god. je implementacija web shopa te ponuda min. 100 artikala, što mrežne programske opreme, što mrežnog sklopovlja.T Partner Microsoft McAfee Bios - poduzetnički inkubator 3CX - Luceed Netgear TeleEye