AD Rem - IP telefonija & napredne mrežne tehnologije
Informatika i informatičke tehnologije danas su prisutne gotovo u svakom domu, surfamo Internetom, igramo se na računalu, računalo je postalo središte kućne zabave, ali polako i središte doma. Pišemo seminare, radimo prezentacije, šaljemo e-mailove, a u njima obiteljske fotografije, želje i osjećaje. Preko Interneta dolazimo u globalno selo, informacije su nam na  dohvat ruke, nijedan kutak svijeta više nije daleko.

 

Vodimo posao i radimo, računalo je samo alat, Internet je samo medij. Komuniciramo putem e-mail-a, SMS poruka, preko službenih web stranica. Klijenti i partneri nas upoznaju kroz prezentacije. Plaćamo preko Interneta, nama je plaćano preko Interneta. Poslujemo na elektronički način. Dinamični tempo poslovanja ne ostavlja nam puno vremena, zato tekst i slika, animacija i video govore o nama i za nas.

Informatika i njezine srodne grane ogromno su područje, iznimno dinamično i živo, novosti se pojavljuju svakoga trenutka. Kao u svakom poslu, a kao i u životu, neke stvari mogu biti odrađene dobro ili odlično, ali i loše ili očajno. Nekad nam neće biti pružena briga i pažnja koju očekujemo i koju zaslužujemo. Nekad ćemo platiti ono što ne želimo, nekad ćemo uzeti ono što nam ne treba.

AD Rem je osnovan kao informatička tvrtka sa ciljem za  unaprjeđivanjem odnosa informatičara prema svojim klijentima i partnerima, željom za usavršavanjem postojećih IT usluga i i voljom za razvoj novih IT usluga; a to se postiže kroz inovativnost, svježinu i brigu za potrebe i želje svojih poslovnih partnera i klijenata, stavljajući ih uvijek na prvo mjesto.

 

Informatika zahtjeva specifična znanja i vještine, velik trud i rad, a često i kreativnost za rješavanje zadataka koji se pred nama mogu naći. Stoga, usavršavajući sebe, Vama ćemo osigurati potpunu, kvalitetnu i točnu uslugu te Vam pomoći da unaprijedite svoje poslovanje, da se svojom prezentacijom približite svojim klijentima i partnerima; a kad radni dan završi, da Vam računalo ne bude još jedna briga i muka, nego da se uz njega i opustite. Izaberite AD Rem, jer...

 

 

NAŠE ZNANJE, VRIJEME I TRUD ZA RJEŠAVANJE VAŠIH POTREBA
 
 
Točnost i brzina rješavanja postavljenih problema je jedan od naših osnovnih prioriteta. Naši djelatnici su mladi obrazovani ljudi koji svoje potencijale ostvaruju u potpunosti, daljnje stručno usavršavanje i učenje naša je trajna zadaća i obveza. Specijalizirali smo se u poslovanju na području telekomunikacijskih i informatičkih tehnologija. Projektiramo kompletne informacijske sustave za manja i srednja poduzeća te vršimo projektiranje, instalaciju i održavanje računalnih i telekomunikacijskih mreža. Želja nam je pružiti kompletnu i kvalitetnu uslugu kombinirajući najnovije tehnologije, proizvode i usluge iz IT sektora, potpomognutu znanjem i iskustvom koje se možemo prilagoditi Vašim poslovnim potrebama. Cilj nam je iznaći rješenja koja će unaprijediti poslovanje svakog našeg korisnika, kroz individualnu analizu postojećeg stanja i razumijevanja korisnikovih potreba preporučujemo najbolja rješenja.

Uz brigu i orijentaciju ka poslovnim korisnicima naše usluge pružamo i privatnim korisnicima. Ponuda kvalitetne informatičke i telekomunikacije opreme te usluga iz IT sektora nije prioritet samo za poslovne korisnike, privatni korisnici također žele iskoristiti napredne usluge i mogućnosti  koje im IT sektor pruža; AD Rem će takve zadatke ispuniti u potpunosti, također kroz individualnu analizu postojećeg stanja i razumijevanja korisnikovih potreba.

Objavi na Facebook!      
T Partner Microsoft McAfee Bios - poduzetnički inkubator 3CX - Luceed Netgear TeleEye