Office Intranet & Office eMail

T-Com poslovnim korisnicima nudi paket Office usluga, između koji se nalaze i Office eMail i Office Intranet usluge. Temeljene na naprednim Microsoft Exchange & Sharepoint servisima, Intranet & eMail usluge namjenjene su poslovnim korisnicima koji imaju veće i složenije potrebe kada je u pitanju komunikacija putem e-pošte te kada je u pitanju djeljenje poslovnih podataka, kontakata i kalendara između djelatnika tvrtke neovisno o lokaciji.


Office Intranet usluga je usluga bazirana na Microsoft Sharepoint tehnologiji i namijenjena je poslovnim korisnicima koji žele pristup svojim dokumentima, kontaktima i kalendarima neovisno o lokaciji te o dostupnosti vlastitog poslovnog računala. Korisnici dobivaju pristup MS Sharepoint poslužitelju i tehnologiji kao bez velikog ulaganja u sklopovlje i programsku opremu, a uslugu mogu deaktivirati po želji (nema ugovorne obveze).

 

Office eMail usluge je usluga bazirana na Microsoft Exchange tehnologiji i namijenjena se poslovnim korisnicima koji žele koristiti napredne mogućnosti e-pošte kao servisa te žele pospješiti komunikaciju unutar tvrtke koristeći servis e-pošte. Mogućnost djeljena poruka, kontakata, zadataka i kalendara, kao i rad na pametnim mobilnim telefonima, neke su mogućnosti Office eMail usluge. Korisnici dobivaju pristup MS Exchange poslužitelju i tehnologiji kao bez velikog ulaganja u sklopovlje i programsku opremu, a uslugu mogu deaktivirati po želji (nema ugovorne obveze).

 

Analiza potreba poslovnih korisnika, priprema i realizacija zahtjeva, aktivacija usluga, kao i implementacija, administracija i održavanje usluga radnje su koje AD Rem pruža potencijalnim i postojećim korisnicima.

Download:
T-Com Office Intranet & Office eMail (2575.90KB)
Office Intranet & Office eMail
Uputstvo: Desni klik na link (FireFox-Save Link as...; InternetExplorer-Save Target as...)

Objavi na Facebook!      
T Partner Microsoft McAfee Bios - poduzetnički inkubator 3CX - Luceed Netgear TeleEye