SEMINAR: ICT i recesija - kako ulagati i štedjeti

Centar za informatičko obrazovanje, edukacijski ICT centar osnovan od strane tvrtke AD Rem, u suradnji sa Centrom za poduzetništvo organizira besplatan jednodnevni seminar o metodama i načinima modernizacije poslovanja uz minimalne troškove, kako bi poduzetnici ICT modernizacijom stekli stratešku prednost te pospješili svoje poslovanje i u doba recesije.


Centar za informatičko obrazovanje, edukacijski ICT centar osnovan od strane tvrtke AD Rem, u suradnji sa Centrom za poduzetništvo organizira besplatan jednodnevni seminar o metodama i načinima modernizacije poslovanja uz minimalne troškove, kako bi poduzetnici ICT modernizacijom stekli stratešku prednost te pospješili svoje poslovanje i u doba recesije.
 
Seminar je namijenjen poduzetnicima početnicima, poduzetnicima koji uvode nove tehnologije, voditeljima nabave te svima onima koji žele proširiti postojeća znanja o informatičkoj i telekomunikacijskoj tehnologiji.
 
Informatički osvješteno poduzeće nije više prednost nego nužnost. Moderno, digitalno doba traži moderne poduzetnike, neovisno o njihovoj djelatnosti.Tehnologija postoji i dostupna je svima, samo ju treba znati izabrati i iskoristiti.
 
Cilj seminara je ukazati na nužnost modernizacije poslovanja uz racionalizaciju troškova. Računalo može olakšati i ubrzati proizvodne procese te olakšati obradu mnoštva podataka. Internet je novo tržište (2,244.420 korisnika samo u RH) i novi medij za oglašavanje. E-pošta i mobitel ubrzavaju i olakšavaju komunikaciju sa klijentima i partnerima. Vrijednost informacije raste, a geografske udaljenosti se brišu. No ulaganja u informatizaciju poslovanja često su velika, i financijski i vremenski, a to u doba recesije često nije izvedivo. Cilj seminara je prenijeti polaznicima znanja s kojima će moći i znati izabrati kvalitetnu i adekvatnu informatičku opremu, ali i potpuno iskoristiti postojeću; spoznaje kako besplatno telefonirati unutar tvrtke i između lokacija tvrtke; spoznaje o prednostima posjedovanja legalne programske opreme te kako uštedjeti korištenjem open-source programske opreme.
 
Polaznicima će biti prenešen know-how o modernizaciji poslovanja uz minimalne troškove, kako bi stekli stratešku prednost te pospješili svoje poslovanje i u doba recesije.
 
Predavač je Saša Gvozdenović, suosnivač Centra za informatičko obrazovanje (i direktor tvrtke AD Rem), koji će, potaknut iskustvima iz prakse, polaznike upoznati s načinom kako modernizirati tvrtku uz minimalne troškove. Višegodišnje iskustvo u projektiranju i implementaciji ICT rješenja, konstatno usavršavanje kroz stručne seminare (PUMA, Microsoft certifikacija, Centar za poduzetništvo i dr.), sukreator i predavač niza tečajeva i seminara ICT tematike (tečaj „Internet bez straha“ održavan u suradnji sa GiSKO i Grad Osijek, predstavljen na konferenciji „e-Hrvatska za e-Uključivost“ u prosincu 2008. god.u Beču te dr.). Centar za informatičko obrazovanje je mlada edukacijska ustanova, osnovana krajem 2009. god., no osnivači (inače vlasnici i osnivači uspješne ICT tvrtke AD Rem iz Osijeka) u Centar unose svoje iskustvo rada na i sa edukacijskim projektima. Centar za informatičko obrazovanje surađuje sa Centrom za poduzetništvo, te je planirana suradnja sa više institucija koje podupiru neobaveznu edukaciju, kako poslovnih tako i privatnih korisnika.
Download:
ICT i recesija - kako ulagati i štedjeti (prijavnica) (95.00KB)
ICT i recesija - kako ulagati i štedjeti (prijavnica)
Uputstvo: Desni klik na link (FireFox-Save Link as...; InternetExplorer-Save Target as...)

Objavi na Facebook!      
T Partner Microsoft McAfee Bios - poduzetnički inkubator 3CX - Luceed Netgear TeleEye