Centar za poduzetništvo Osijek

Centar za poduzetništvo je neprofitna organizacija, odnosno udruga čiji su osnivači osječki poduzetnici, profesori Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, te predstavnici lokalne uprave. Uz osnovne aktivnosti, Centar za poduzetništvo Osijek usmjeren je k poticanju i stvaranju poduzetničke kulture i poduzetničkog načina razmišljanja i ponašanja u svakodnevnom životu i na radnome mjestu kroz razne projekte, poduzetnički forum i sl. Suradnja između Centra za informatičko obrazovanje kao nasljednika edukacijskog programa tvrtke AD Rem te Centra za poduzetništvo je usmjerena primarno kao poslovnoj ICT edukaciji.

 

 

Web stranice Centra za poduzetništvo Osijek: www.poduzetnistvo.org

Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o.

Suradnja tvrtke AD Rem i Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. počela je u svibnju 2009. god. ulaskom tvrtke AD Rem u Tehnološki odjel Poduzetničkog inkubatora BIOS. Poduzetnički inkubator BIOS surađuje sa Centrom za poduzetništvo Osijek i na poslovima poslovne edukacije tako da je suradnja dogovorena i sa edukacijskog programu tvrtke AD Rem te sa Centrom za informatičko obrazovanje.

 

 

Web stranice Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o.: www.inkubator.hr

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek

Tvrtka AD Rem je imala aktivnu suradnju sa Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek kroz 2008. god. te početak 2009. god. na projektu iznimno uspješnog IT edukacijskog tečaja "Internet bez straha". Tečaj je održavan u prostorijama Kluba za mlade "Paklena naranča" i bio je besplatan za polaznike (subvencioniran od strane Grada Osijek). Tečaj je predstavljen u više projekata GiSKO te u Beču krajem 2008. god. u sklopu projekta E-Hrvatska za e-uključivost.

 

 

Web stranice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek: www.gskos.hr

Grad Osijek

Grad Osijek je bio uključen u suradnju na IT edukacijskom tečaju "Internet bez straha" održavanom u suradnji sa Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek.

 

 

Web stranice Grada Osijeka: www.osijek.hr
T Partner Microsoft McAfee Bios - poduzetnički inkubator 3CX - Luceed Netgear TeleEye