Comping d.o.o.

Partner i podrška u implementaciji mrežnih, sigurnosnih i virualizacijskih rješenja. Glavni dobavljač HP opreme. Sjedište u Zagrebu sa podružnicama u Osijeku, Zadru i Splitu.

 

 

Web stranica tvrtke Comping d.o.o.: www.comping.hr

Combis d.o.o.

Partner i podrška u poslovnima i procesima poslovne sistem integracije. Glavni dobavljač i podrška za servis Lenovo i Lexmark opreme. Sjedište u Dubrovniku sa osam poslovnih u RH te tri u BiH.

 

 

Web stranice tvrtke Combis d.o.o.: www.combis.hr

Pirini trade d.o.o.

Partner i podrška u prodaji i servisu pisača, multifunkcionalnih uređaja, skenera i fotokopirnih uređaja. Ovlašteni prodavatelj i servise Toshiba uređaja. Glavni dobavljač uredskog potrošnog materijala. Sjedište u Osijeku.

 

 

Web stranica tvrtke Pirini Trade d.o.o.: www.pirini-trade.hr

Inovativo

Partner i podrška u poslovima i procesima poslovnog marketinga. Sjedište u Osijeku.

 

 

Web stranice tvrtke Inovativo: www.inovativo.hr

Tvrtka Amplus d.o.o. je jedan od partnera tvrtke AD Rem. Uz odličnu poslovnu suradnju, tvrtka Amplus d.o.o. je uz AD Rem jedan od osnivača ICT klastera IT.net. Iako je poslovna suradnja primarno orijentirana na suradnju oko implementacija T-Com usluga i proizvoda, rad na projektiranju velikih računalnih mreža te sistem integraciji, suradnja je aktivna i na ostalim ICT područjima, kao i zajednički angažman oko rada ICT klastera IT.net.T Partner Microsoft McAfee Bios - poduzetnički inkubator 3CX - Luceed Netgear TeleEye